sunnuntai 16. lokakuuta 2011

Vuohenjuustoseiti

by Meeku

400 g seitiä
3 pientä sipulia (n. 90 g)
1 paprika (n. 115 g)
50 g vuohenjuustoa
30 g piparjuurituorejuustoa (Cantadou)
2 rkl tomaattipuretta (Felix)
3,3 dl ruokakermaa (2 %)
150 g juustoraastetta (17 % Emmental Arla)
1 tl rypsiöljyä vuoan voiteluun
suolaa
valkopippurijauhetta
(basilikaa)

- Sulata seiti ja pilko paloiksi rypsiöljyllä voidellun uunivuoan pohjalle.
- Sirottele päälle suolaa ja valkopippurijauhetta (+ basilikaa)
- Pilko sipuli ja paprika ja levitä kalan päälle.
- Murenna vuohenjuusto ja ripottele se sekä piparjuurituorejuusto ja tomaattipure kalan päälle.
- Kaada kerma vuokaan.
- Juustoraaste pinnalle.
- Paista 200 asteessa n. 60 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta. Yhdessä annoksessa on n. 310 kcal.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti