7 dl keitettyjä makaroneja (kuivana n. 3,5 dl; Torino Tricolori -simpukkapasta, runsaskuituinen)
1 rkl + 1 tl rypsiöljyä
60 g porkkanoita
100 g paprikaa
170 g salottisipulia
1,3 dl ruokakermaa (Valio 2 %, täyteläinen ruokakerma)
100 g sinihomejuustoa (Viola 13 %, tuorejuusto)
suolaa
pippurisekoitusta
cayennepippuria
muskottipähkinää
paprikajauhetta
basilikaa
timjamia
- Keitä makaronit, huuhtele kypsänä ja laita takaisin kattilaan
- Laita 1 rkl rypsiöljyä kattilaan, suikaloi kaikki vihannekset ja kuullota öljyssä
- Sekoita pehmenneet kasvikset kypsän makaronin joukkoon
- Lisää mausteet
- Sekoita ruokakerma ja sinihomejuusto joukkoon
- Voitele uunivuoka 1 tl:lla rypsiöljyä
- Kaada makaroniseos vuokaan ja kypsennä 200 asteessa, kunnes kiinteytyy hieman (30-50 min.)
Reseptistä tulee 3 annosta, yhdessä annoksessa on n. 352 kcal.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti