sunnuntai 16. lokakuuta 2011

Jauheliha-kasvisvuoka

by Meeku

400 g jauhelihaa (10 %)
250 g vihannessekoitusta
300 g Kruunusekoitusta (porkkana, kukkakaali, parsakaali)
100 g punasipulia
740 g yrttimaustettua tomaattimurskaa (2 prk)
2 rkl ketsuppia
65 g Aura-juustomurua
75 g feta-juustoa (Apetina 8 %)
250 g ruokakermaa (Becel 7 %)
75 g juustoraastetta (Polar 15 %)
suolaa
pippurisekoitusta
muskottipähkinää
paprikajauhetta
cayennepippuria
provencale-yrttisekoitusta
timjamia
1,5 tl (15 g) oliiviöljyä

- Voitele uunivuoka öljyllä ja kaada jäiset kasvikset ja vihannekset vuokaan.
- Pilko ja kuullota sipuli öljyssä.
- Lisää tomaattimurska ja ketsuppi sipulin sekaan.
- Mausta jauheliha, kypsennä (liedellä tai mikrossa), kaada tomaattimurskan sekaan ja anna muhia hetki. Tarkista maku.
- Ripottele Aura-juustomurua uunivuokaan kasvisten päälle.
- Murenna feta-juustoa kasvisten päälle.
- Kaada tomaatti-jauhelihaseos kasvisten päälle.
- Kaada ruokakerma edellisten päälle.
- Ripottele pinnalle juustoraastetta.
- Kypsennä uunin alatasolla 175 asteessa, kunnes juusto hieman ruskettuu.

Reseptistä tulee 8 annosta, yhdessä annoksessa on n. 240 kcal

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti