sunnuntai 16. lokakuuta 2011

Kalkkunatortillat

by Meeku

Tortillatäytettä voi käyttää esim. riisin tai etenkin villiriisin (namia!) lisäkkeenä. Sopii myös pastakastikkeeksi.

6 kpl Soft tortillas (Santa Maria, 8/pkt, 42 g kpl)
250 g kalkkunafileitä hunajamarinadissa
420 g prk valkoisia papuja tomaattikastikkeessa (Eldorado)
1 paprika (n. 140 g)
1 sipuli (n. 56 g)
2 valkosipulinkynttä (yht.n. 5 g)
2 rkl ketsuppia
100 g sulatejuustoa (Kavli Kevytjuusto kinkku 3%)
2 tl rypsiöljyä

- Kypsennä kalkkunafileet uunivuoassa, lisää vettä niin, että juuri ja juuri peittyvät (225 asteessa, kunnes kuplii, loppuaika 175 asteessa)
- Pilko sipuli ja paprika ja kuullota rypsiöljyssä
- Laita em. muhimaan kattilaan ja lisää pavut (valuta liika neste pois ensin), valkosipuli ja ketsuppi
- Laita kypsät kalkkunapalat kattilaan (ilman lientä)
- Lisää lopuksi sulatejuusto ja hauduta, kunnes juusto sulaa
- Täytä tortillat seoksella ja kuumenna mikrossa tai uunipellillä

Reseptistä tulee 6 annosta, yhdessä annoksessa on n. 270 kcal.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti