sunnuntai 16. lokakuuta 2011

Kevään juhlintaa 2011

Tämän menun tarkoituksena on antaa ideoita. Siksi siihen ei ole merkitty määriä eikä kaloreita (nekin toki ovat laskettavissa).

Salaatti:
- sipulia + tomaattia + Bruchetta- tai Italian mix -mausteseosta + oliiviöljyä + vettä (pilko sipuli ja tomaatti anna marinoitua yön yli öljy-vesi-mausteseoksessa)
- pestomarinoituja vihreitä ja mustia oliiveja Stockmannin tiskiltä
- aurinkokuivattuja tomaatteja Stockmannin tiskiltä
- Mozzarella-juustoa
- Lollo rosso -salaattia

Pääruoka: uunilohi (200 asteessa n. 50 min.)
- ruodoton lohifile (laita öljyllä voideltuun uunivuokaan)
- merisuolaa+ kalamausteseosta tai sitruunapippuria (hiero kalan pintaan)
- paprikaa + purjoa (pilko ja levitä kalan päälle)
- tomaattimurskaa + timjamia (peitä kala tomaattimurskalla)
- creme fraichea + ruokakermaa (sekoita keskenään ja kaada kalan päälle)
- juustoraastetta (pinnalle)

Lisäksi:
- riisi–monivilja-seosta (mausteena suolaa ja timjamia)
- lihapullia
- patonkia
- margariinia
- juustoa

Jälkiruoka:
- Aino-uuniomena-jäätelöä
- Savariini-keksejä
- kahvia

Juomat:
- valko- ja punaviiniä sekä omenasiideriä ja vettä (juokoon kukin sitä, mistä pitää)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti