sunnuntai 16. lokakuuta 2011

Kasvis-tonnikalagratiini

by Meeku

Tästä tuli aika hyvää!

600 g (2 pss) Apetit kruunusekoitusta
(porkkana, kukkakaali, parsakaali)
½ (5 g) Maggi kasvisliemikuutiota (light) + n. 1,5 dl vettä
112 g (2 pientä prk) tonnikalaa, Rainbow (paloina vedessä 56/80g)
100 g raejuustoa, 0,4 % (X-tra)
2 dl kevytkermaa 10 % (Rainbow)
muutama lehti tuoretta basilikaa
1 tl oliiviöljyä vuoan voiteluun

- Voitele uunivuoka-
- Kaada toinen vihannessekoituspussi vuoan pohjalle
- Levitä tonnikala vihannesten päälle
- Pilko basilika pieneksi ja ripottele vuokaan
- Kaada toinen vihannessekoituspussi ed. päälle
- Lämmitä n. 1,5 dl vettä ja sekoita siihen ½ kasvisliemikuutiota ja kaada vuokaan
- Sekoita raejuusto ja kevykerma ja kaada vuokaan päällimmäiseksi

Reseptistä tulee 4 annosta ja yhdessä annoksessa on n. 175 kcal.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti