sunnuntai 16. lokakuuta 2011

Tomaattinen jauhelihakeitto

Atrian ohje, muokattu

400 g jauhelihaa (10 % rasvaa)
400 g tomaattimurskaa
200 g keittojuureksia
2 pientä sipulia silputtuna (n. 100 g)
6 dl vettä
2 tl rypsiöljyä
2 tl rouhittua mustapippuria tai pippurisekoitusta
sokeria
suolaa
basilikaa
4 rkl ketsuppia

- Kypsennä jauheliha ja silputtu sipuli mikrossa tai liedellä
- Kiehauta vesi
- Lisää veteen tomaattimurska ja keittojuurekset
- Lisää joukkoon kypsä jauheliha, hauduta n. 10 min.
- Mausta lopuksi (koska ei käytetä lihalientä, mausteita voi tarvita enemmän)

Reseptistä tulee 4 annosta, yhdessä annoksessa on n. 274 kcal.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti