sunnuntai 16. lokakuuta 2011

Jauheliha-papulisuke

by Meeku

Tarjoile esim. villiriisin lisukkeena. Jos lisäät riisin tai vaikkapa pastaa suoraan jauhelihaseokseen, saat maittavan pataruoan.

400 g jauhelihaa (10 % rasvaa)
1 sipuli (n. 65 g)
1 prk kidneypapuja suolaliemessä (240 g papuja Eldorado)
1 prk tomaattimurskaa (390 g Eldorado)
4 rkl ketsuppia (Felix)
3 valkosipulin kynttä
suolaa, pippurisekoitusta, cayennepippuria, muskottipähkinää, paprikajauhetta, rakuunaa

- Pilko sipuli ja valkosipuli ja sekoita ne sekä mausteet jauhelihan sekaan
- Kypsennä jauheliha mikrossa
- Laita tomaattimurska, ketsuppi ja huuhdellut pavut (ilman lientä) kattilaan ja hauduta pienellä lämmöllä, jotta pavut hieman pehmenevät
- Lisää kypsä jauhelihaseos tomaatti-papuseokseen ja keitä jonkin aikaa

Reseptistä tulee 4 annosta, yhdessä annoksessa on n. 260 kcal

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti