by Meeku
Tarjoile esim. villiriisin lisukkeena. Jos lisäät riisin tai vaikkapa pastaa suoraan jauhelihaseokseen, saat maittavan pataruoan.
Tarjoile esim. villiriisin lisukkeena. Jos lisäät riisin tai vaikkapa pastaa suoraan jauhelihaseokseen, saat maittavan pataruoan.
400 g jauhelihaa (10 % rasvaa)
1 sipuli (n. 65 g)
1 prk kidneypapuja suolaliemessä (240 g papuja Eldorado)
1 prk tomaattimurskaa (390 g Eldorado)
4 rkl ketsuppia (Felix)
3 valkosipulin kynttä
suolaa, pippurisekoitusta, cayennepippuria, muskottipähkinää, paprikajauhetta, rakuunaa
- Pilko sipuli ja valkosipuli ja sekoita ne sekä mausteet jauhelihan sekaan
- Kypsennä jauheliha mikrossa
- Laita tomaattimurska, ketsuppi ja huuhdellut pavut (ilman lientä) kattilaan ja hauduta pienellä lämmöllä, jotta pavut hieman pehmenevät
- Lisää kypsä jauhelihaseos tomaatti-papuseokseen ja keitä jonkin aikaa
Reseptistä tulee 4 annosta, yhdessä annoksessa on n. 260 kcal
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti