sunnuntai 16. lokakuuta 2011

Kalaa ja kasviksia

by Meeku

Jos haluat sipulista hieman makeaa, kuullota sitä hetki kasvisöljyssä ennen kuin laitat pataan. Myös paprika pitää kuullottamisesta. Ainekset voi myös latoa pataan siinä järjestyksessä kuin itse haluaa. Pidän ruskettuneista kasviksista, joten ladoin parsa- ja kukkakaalin päällimmäiseksi. Ehkä sinä sen sijaan pidät enemmän kalasta kasvispedillä.











500 g parsakaali-kukkakaalisekoitusta (pakaste)
400 g seitiä
1 paprika
1-2 sipulia
100 g aurajuustomuru (Valio)
2,5 dl tomaatilla ja vuohenjuustolla maustettua ruokakermaa (Valio 10 %)
1 tl rypsiöljyä vuoan voiteluun
suolaa

valkopippurijauhetta

- Voitele vuoka rypsiöljyllä.
- Paloittele seiti ja asettele palat vuokaan.
- Ripottele päälle suolaa ja valkopippuria.
- Pilko sipuli ja paprika pieniksi paloiksi ja levitä kalojen päälle
- Levitä parsa ja kukkakaalinuput vuokaan (sirottele halutessasi päälle hieman suolaa)
- Levitä aurajuustomurut kasvisten päälle ja rakoihin.
- Kaada ruokakerma vuokaan viimeisenä.
- Paista 200 asteessa n. 60 min.

Reseptistä tulee 5 annosta, yhdessä annoksessa on n. 210 kcal.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti