by Meeku
Tähän ei todellakaan tarvita muita mausteita kuin suola.
3-4 tl oliiviöljyä Tähän ei todellakaan tarvita muita mausteita kuin suola.
140 g pekonia viipaleina tai paloina
100 g punasipulia
100 g keltasipulia
10 g (3-4 kynttä) valkosipulia
100 g paprikaa
400 g kesäkurpitsaa
200 g raejuustoa (kevyt)
250 g ruokakermaa (Flora 7 %)
tuoretta basilikaa
suolaa
- Paista pekoni kypsäksi, ota pannusta (ja pilko paloiksi); anna rasvan jäädä paistinpannuun
-
Viipaloi puna- ja keltasipuli renkaiksi ja paprikat suikaleiksi ja
pehmennä hetki pekonin paistinrasvassa; lisää tarvittaessa 1 tl
oliiviöljyä; ota kasvikset pannusta
- Paista pekoni kypsäksi, ota pannusta (ja pilko paloiksi); anna rasvan jäädä paistinpannuun
- Viipaloi puna- ja keltasipuli renkaiksi ja paprikat suikaleiksi ja pehmennä hetki pekonin paistinrasvassa; lisää tarvittaessa 1 tl oliiviöljyä; ota kasvikset pannusta
- Kuori ja viipaloi kesäkurpitsa ja pehmennä hetki pekonin paistinrasvassa; lisää tarvittaessa 1 tl öljyä
- Voitele uunivuoka 1 tl öljyä ja lado kesäkurpitsat pohjalle; ripottele hieman suolaa kesäkurpitsoiden päälle
- Lisää paprika ja puserrettu tai paloiteltu valkosipuli vuokaan, sitten pieniksi hakatut basilikanlehdet, sipulit ja pekoni
- Sekoita raejuusto ja ruokakerma keskenään ja kaada vuokaan
- Kypsennä 200 asteessa uunin alatasolla n. 45 min. tai kunnes kasvikset ovat pehmenneet
Reseptistä tulee neljä annosta ja yhdessä annoksessa on n. 315 kcal.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti