sunnuntai 16. lokakuuta 2011

Meloni-villiriisisalaatti

1/4 dl (n. 22 g raakana) villiriisiä
50 g jääsalaattia
100 g verkkomelonia
4 kpl (n. 50 g) kirsikkatomaatteja
5 g (n. 3½ kpl) pekaanipähkinöitä
1 tl saksanpähkinäöljyä
½ tl sherryviinietikkaa
1 tl sitruunamehua
suolaa
pippurisekoitusta

- Vuoraa salaattikulho jääsalaatin lehdillä
- Paloittele meloni (tai pyöritä ohuita liuskoja jäätelökauhalla) ja laita kulhon keskelle salaatinlehtien päälle
- Leikkaa kirsikkatomaatit kahtia ja laita melooninpalojen ympärillle
- Keitä villiriisi ja levittele kirsikkatomaattien ympärille
- Paloittele pähkinät pieniksi muruiksi ja ripottele salaatin päälle
- Sekoita öljy, etikka, sitruunamehu, suola ja pippurisekoitus ja valele salaatin päälle

Reseptistä tulee yksi annos, jossa on n. 192 kcal.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti