Kuorrutukseen otin vinkin tältä sivulta, jolta löytyy myös koko Red Velvet -kakun ohje, jos haluat tehdä kakun alusta alkaen itse: http://www.soppa365.fi/resepti/55418/red-velvet-joulukakku/
Valmisjauheeseen lisättiin:

4½ rkl ruokaöljyä
205 ml (reilu 2 dl) vettä
3 munaa
- Sekoita öljy, vesi ja munat kakkujauheeseen. Vatkaa, kunnes seos on tasaista.
- Kaada taikina leivinpaperilla vuoratulle uunipellille (tai pyöreään irtopohjavuokaan) ja levitä tasaiseksi.
- Paista uunin keskitasolla 175 asteessa n. 25-30 min. tai kunnes kakku on kypsä.

2 pkt (350 g) maustamatonta Philadelphia-tuorejuustoa
2 dl kuohukermaa
1 dl tomusokeria
Vettä, sitruunamehua, vaniljasokeria
3-4 rkl appelsiinimarmeladia
- Vatkaa kerma vaahdoksi. Lisää tomusokeri ja tuorejuusto ja sekoita tasaiseksi.
- Leikkaa kakkupohja kahteen osaan. Aseta toinen puolikas tarjoiluvadille ja kostuta kevyesti sitruunamehulla ja vaniljasokerilla maustetulla vedellä.
- Levitä pohjan päälle appelsiinimarmeladia ja n. 1/3 kuorrutusseoksesta (kerma-juusto-tomusokeri)
- Laita toinen kakkupohjan puolikas täytteen päälle ja levitä sen pinnalle loput kuorrutusseoksesta. Koristele haluamallasi tavalla.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti