keskiviikko 23. syyskuuta 2015

Täytety bagelit

by Meeku

Bageleita, bageleita… mistä niitä saisi ilman täytteitä… No Stockmannin tiskiltä ainakin. Bageleita voi täyttää tai syödä päällystettyjä puolikkaita. Bageleita voi grillata kevyesti täytteineen tai ilman niitä. Ihan miten itsestä tuntuu. Tässä muutama täyttövinkki.

Valmistele ensin bagelit:

- Halkaise bagel kahtia ja käräytä haluamasi aika leivänpaahtimessa.
- Sipaise päälle kevyesti voita tai margariinia, jos siltä tuntuu.
- Täytä tai päällystä mielesi mukaan.


Tonnikalatäyte:

1 prk tonnikalaa paloina vedessä
2 rkl Remulade-kastiketta
Jääsalaattia
Tomaattia

- Laita salaatinlehti (voidellun) bagelin päälle.
- Sekoita tonnikala ja Remulade-kastike ja laita suurehko nokare salaatinlehdelle.
- Kruunaa tomaattiviipaleilla.

 



Kalkkunatäyte:

Kalkkunaleikettä
Paprikamajoneesia
Salaattia
Tomaattia

- Levitä paprikamajoneesia bagelin päälle.
- Laita salaatinlehti seuraavaksi.
- Taittele kalkkunaleikkeet salaatin päälle.
- Ja lopuksi tomaattiviipaleita.

 


Kananmunatäyte:

Keitetty kananmuna
Savujuustoa (Polarin leppäsavuviipaleita)
Coleslaw-salaattia

- Laita bagelin päälle savujuustoviipale.
- Viipaloi kananmuna ja laita bagelin toiselle puolelle.
- Coleslaw sopii hyvin kananmunan ja juuston kaveriksi.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti