tiistai 8. syyskuuta 2015

Ruokanäkymiä Englannista 2

Vietin heinäkuussa jonkin aikaa Lontoossa ja sen liepeillä. Herkuttelin surutta paikallisilla ja vähän muillakin ruoilla. Kollaaseissa on kuvia minun ja kavereitteni annoksista - en siis syönyt kaikkea aivan yksin :-) 

Hyvää ruokahalua! 

Berkhamstedin kaupunki ja Boat-pubi kanavan varrella. Kuvan syömiset: The Smokey, Falafel, Spinach & Roasted Pepper, Spiced Jerk Chicken sekä lohisalaatti.
















Chipperfield ja The Two Brewers, jossa kävimme jälkiruoalla: Eton Mess, Salted Caramel Banoffee Cheesecake sekä omenapiirakkaa ja vaniljakastiketta.
















 Take away:  
- Perinteinen fish & chips. Tämän annoksen kala oli koljaa.
- Intialaista ruokaa haettiin alakuvassa ikkunasta heijastuvasta vaaleanpunaisesta Rasa-ravintolasta. Tässä annoksessa kanaa, joka oli maustettu mm. currylla, chilillä, valkosipulilla ja inkiväärillä. Lisukkeena riisiä ja papuporkkanalisuketta sekä chapatti, pyöreä kokojyvävehnästä tehty leipä.












 



Lontoo ja Liberty-tavaratalon kahvila: kanasalaattia pekonilla sekä toast + munakokkeli + pekoni. Jälkkäri jaettiin kahden syöjän kesken: marenkia, vadelmakastiketta ja moussea. 

















Kierros Warner Bros. -studiolla Harry Potterin lavasteissa. Kierroksen puolivälissä tietysti piti testata kirjoista ja elokuvista tuttu butterbeer. Makeaa oli :-)
















Lopuksi vielä kotiruokaa:
Ihanaa, värikästä salaattia, uuniperunaa ja maksakermakastiketta sekä grillattua tonnikalaa ja currymaustettua makrillia sekä kesäkurpitsasta tehtyä spagettia pestokastikkeessa. Aivan loistavan makuisia kaikki! 
Kesäkurpitsa oli tehty spagetin muotoon vihannessorvilla ja niinhän siinä kävi, että nyt myös minulla on vastaava laite ja ensimmäiset kokeilut suoritettu :-)










Ei kommentteja:

Lähetä kommentti