Resepti löytyy Kotilieden Lindströmin pihvien reseptin yhteydestä:
http://kotiliesi.fi/ruoka/reseptit/lindstrominpihvit
2 isoa sipulia
3 tl öljyä
tilkka (n. 2 rkl) siirappia
ripaus suolaa ja valkopippuria
½ dl vettä
- Leikkaa sipulit ohuiksi renkaiksi ja kuullota ne öljyssä.
- Lisää suola, valkopippuri ja siirappi ja hauduta miedolla lämmöllä kymmenisen minuuttia.
- Nosta haudutettu sipuli esim. murekeannoksen päälle.
Reseptistä tulee 4 annosta ja yhdessä annoksessa on n. 70 kcal.
Tuplamäärä (8 annosta) sipulirenkaita riittänee
n. 12 annokseen lihamureketta, jonka ohjeen löydät tästä blogista:
aura-punajuurimureke.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti