by Meeku
Helppo ja makoisa välipala. Nam! Basilika-oliiviöljyä voi ostaa valmiina kaupasta. Voit tehdä sitä myös itse sekoittamalla oliiviöljyyn kuivattua tai tuoretta, pieneksi hakattua basilikaa.
2 viipaletta (n. 50 g) ciabatteleipää
1 tomaatti
50 g mozzarellajuustoa
1-2 tl basilika-oliiviöljyä
tuoretta basilikaa
- pirskottele leiville basilika-oliiviöljyä (levitä lisäksi halutessasi leiville pieneksi hakattua, tuoretta basilikaa)
- asettele leivälle vuorotellen tomaattiviipaleita ja mozzarellajuustoa
- pirskottele pinnalle basilika-oliiviöljyä
- koristele tuoreella basilikalla
Reseptistä tulee 2 leipää ja yhdessä leivässä on n. 158 kcal.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti