sunnuntai 5. kesäkuuta 2016

Täytetyt broilerirullat

Maistoin täytettyjä broilerirullia ensimmäisen kerran Englannissa. Resepti löytyi paikallisen kauppaketju Asdan-lehdestä ja nyt bongasin sen MyTaste:n englantilaisten sivujen kautta: http://www.mytaste.co.uk/click/index/27917537/mummysfastandeasy.com.


Netistä löytämässäni reseptissä täytteenä on pinaattia ja fetaa, mutta tein siitä tämän oman versioni. Todella hyvää – täytti sitten millä tahansa! Yli jäävän täyteaineksen ja pekonin voi sitten laittaa vaikka munakkaaseen :-)



4 kpl broilerin ohutleikkeitä (340 g)
1 pkt pekonia (140 g)
n. 40 g suippopaprikaa
n. 40 g fetajuustoa
n. 30 g ruohosipulituorejuustoa
suolaa, mustapippurirouhetta







- Notkista broilerileikkeitä nuijimalla niitä varovasti esim. perunasurvimella tai lihanuijalla.
- Ripottele leikkeiden päälle suolaa ja mustapippuria ja levitä n. 1 tl tuorejuustoa kullekin leikkeelle.
- Pilko paprika pieniksi paloiksi ja lisää leikkeiden päälle.
- Murustele lopuksi fetajuustoa pinnalle.
- Kääri leikkeet tiukalle rullalle ja kääri 2 pekonisuikaletta kunkin rullan ympärille.
- Paista 200 asteessa n. 30 min. tai kunnes broileri on kypsää.

Reseptistä tulee 4 annosta ja yhdessä annoksessa on n. 241 kcal.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti