sunnuntai 5. kesäkuuta 2016

Rakuunabroileri

by Meeku

Tämä resepti sopii niille, jotka pitävät rakuunasta, sillä se tuo broileriin aika voimakkaan maun. Käytin kuivattuja yrttejä, mutta tuoreet käyvät yhtä hyvin (tuoreissa maku on voimakkaampi).

 450 g maustamattomia kananpojan fileesuikaleita
1-2 kynttä valkosipulia
0,2 dl ruokaöljyä
suolaa, kurkumaa, timjamia, rakuunaa (muita mausteita maun mukaan)
2-3 dl vettä




- Sekoita mausteet ruokaöljyyn ja kaada kattilaan. Lisää puristettu valkosipuli. Kuumenna hetki samalla hämmentäen ja varo, etteivät pala pohjaan.
- Lisää broileri kattilaan ja pyörittele öljyssä. Kun pinta on saanut hieman väriä, lisää vesi.
- Hauduta kypsäksi ja tarjoile esim. osana salaattia.






Reseptistä tulee 4 annosta ja yhdessä annoksessa on n. 158 kcal.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti