lauantai 4. kesäkuuta 2016

Italialainen lihamureke

Niin hyvää! Parmesaanin rasvat hieman valuivat leivinpaperille paistettaessa, mutta se ei haitannut.
Alkuperäinen resepti löytyy täältä: http://www.soppa365.fi/resepti/63701/italialainen-lihamureke/


1 iso sipuli (n. 200 g)
3 valkosipulinkynttä
2 viipaletta vehnäpaahtoleipä
400 g tomaattimurskaa
1 prk (70 g) tomaattisosetta (-pure)
10 salvianlehteä
½ ruukkua basilikaa
1 dl parmesaania
800 g jauhelihaa
1½ tl suolaa
mustapippuria






- Pilko sipuli, kuullota pehmeäksi pannulla ja anna jäähtyä.
- Murusta leipä kulhoon ja lisää tomaattimurska ja -pure.
- Hienonna salvian ja basilikan lehdet ja lisää ne sekä parmesaani, suola ja mustapippuri tomaattimurskan ja leivän joukkoon. Lisää sipulit ja jauheliha.
- Paista 200 asteessa leivinpaperilla vuoratussa uunivuoassa 30-40 min., kunnes on kypsää.

Reseptistä tulee 8 annosta ja yhdessä annoksessa on n. 338 kcal.
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti