lauantai 7. toukokuuta 2016

Rosmariini-palsternakkalihapullat

 Ohje: Kodin kuvalehti 3/2016
Todella herkullisia lihapullia, suosittelen! Poikkesin ohjeesta hieman valkosipulin ja parmesaanin kohdalla.
 

1 palsternakka (n. 200 g)
400 g jauhelihaa
1 sipuli (n. 80 g)
3 valkosipulinkynttä (ohjeessa 4 kpl)
1 rkl tuoretta rosmariinia hienonnettuna
1 dl parmesaaniraastetta (ohjeessa 1,5 dl)
1 kananmuna
1 tl suolaa
mustapippurirouhetta





- Raasta palsternakka, pilko sipuli pieneksi, purista valkosipuli ja hienonna rosmariini.
- Sekoita kaikki ainekset keskenään tasaiseksi taikinaksi.
- Muotoile käsin pieniä lihapullia ja kypsennä paistinpannulla tai uunissa 200 asteessa 20-40 min.



Reseptistä tulee n. 25 lihapullaa ja yhdessä lihapullassa on n. 61 kcal.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti