by Meeku
Tortillan voi täyttää millä haluaa. Tällä kertaa kokeilin koskenlaskijamurua ja paistettua kananmunaa. Oli hyvää! Sen verran tuhtia kuitenkin, että käy ateriasta. Italiansalaatin voi korvata kevyemmällä vaihtoehdolla, vaikkapa coleslaw-salaatilla, joka on helppo tehdä itse esim. tällä Valion ohjeella.
2 pientä (vehnä)tortillaa (Banderos)
2 paistettua kananmunaa
½ tl ruokaöljyä
50 g Koskenlaskija-sulatejuustomurua
60 g kalkkunafilee (leike)
50 g italiansalaattia
suolaa
kurkumaa
valkopippuria (varovasti)
muskottipähkinää
paprikajauhetta
timjamia
- Riko kananmunat kulhoon ja lisää mausteet. Sekoita hyvin ja paista pienessä määrässä ruokaöljyä. Puolita valmis munakaslätty.
- Aseta tortillapohja uunipellille. Laita toiselle puolelle tortillaa munakkaan puolikas, sen päälle sulatejuustomuru, kalkkunafileet ja italiansalaatti.
- Käännä toinen puoli tortillasta täytetyn puolen päälle ja pistä kostutettu coctailtikku tortillan läpi, jotta tortilla pysyy kiinni.
- Laita tortillat kylmään uuniin ja aseta uuni lämpenemään 175 asteeseen. Kun uuni on saavuttanut ko. lämpötilan on tortilla valmis. Voit halutessasi antaa tortillan olla uunissa vielä 1-2 minuuttia, mutta varo, että tortilla ei tummu liikaa ja pala.
Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yhdessä annoksessa on n. 367 kcal.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti