torstai 9. heinäkuuta 2015

Munakastortilla

by Meeku

Tortillan voi täyttää millä haluaa. Tällä kertaa kokeilin koskenlaskijamurua ja paistettua kananmunaa. Oli hyvää! Sen verran tuhtia kuitenkin, että käy ateriasta. Italiansalaatin voi korvata kevyemmällä vaihtoehdolla, vaikkapa coleslaw-salaatilla, joka on helppo tehdä itse esim. tällä Valion ohjeella.

2 pientä (vehnä)tortillaa (Banderos)
2 paistettua kananmunaa
½ tl ruokaöljyä
50 g Koskenlaskija-sulatejuustomurua
60 g kalkkunafilee (leike)
50 g italiansalaattia
suolaa
kurkumaa
valkopippuria (varovasti)
muskottipähkinää
paprikajauhetta
timjamia


- Riko kananmunat kulhoon ja lisää mausteet. Sekoita hyvin ja paista pienessä määrässä ruokaöljyä. Puolita valmis munakaslätty.
- Aseta tortillapohja uunipellille. Laita toiselle puolelle tortillaa munakkaan puolikas, sen päälle sulatejuustomuru, kalkkunafileet ja italiansalaatti.
- Käännä toinen puoli tortillasta täytetyn puolen päälle ja pistä kostutettu coctailtikku tortillan läpi, jotta tortilla pysyy kiinni.
- Laita tortillat kylmään uuniin ja aseta uuni lämpenemään 175 asteeseen. Kun uuni on saavuttanut ko. lämpötilan on tortilla valmis. Voit halutessasi antaa tortillan olla uunissa vielä 1-2 minuuttia, mutta varo, että tortilla ei tummu liikaa ja pala.


Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yhdessä annoksessa on n. 367 kcal.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti