Olen kerännyt vuosien varrella reseptivihkoon erilaisia menuita, joita olen tarjonnut ystävilleni tai joita olemme yhdessä laittaneet. Niistä on mukava katsoa vinkkejä, kun miettii tarjoiluja. Tässä reseptiblogissa niitä ei ole kuin muutama, mutta laittelen niitä aina silloin tällöin tänne välipalaksi. Tänä juhannuksena kokoonnuimme juhannusbrunssille nyyttäriperiaatteella, ja tässä on brunssimme menu:
Salaatti:
vihanneksia
juustoa
kermaviilikastiketta
Juustotarjotin:
mustapippurijuustoa
valkohomejuustoa
leipäjuustoa
lisukkeena rapeakuorista leipää
Suolainen piirakka:
Anjovis-tomaattipiirakka
Jälkiruoka:
Koivulan juustokeitto (punainen hera, makiajuusto), jossa on käytetty vain maitoa, juustonjuoksutetta ja suolaa
Kahvin kanssa:
Lemon Curd Brita
Virkistysjuoma:
sitruunamelissalla koristeltua seljankukkamehua ja gin & tonic -jääpaloja
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti