perjantai 10. heinäkuuta 2015

Juhannusbrunssi 2015

Olen kerännyt vuosien varrella reseptivihkoon erilaisia menuita, joita olen tarjonnut ystävilleni tai joita olemme yhdessä laittaneet. Niistä on mukava katsoa vinkkejä, kun miettii tarjoiluja. Tässä reseptiblogissa niitä ei ole kuin muutama, mutta laittelen niitä aina silloin tällöin tänne välipalaksi. Tänä juhannuksena kokoonnuimme juhannusbrunssille nyyttäriperiaatteella, ja tässä on brunssimme menu:

Salaatti:
vihanneksia
juustoa
kermaviilikastiketta

Juustotarjotin:
mustapippurijuustoa
valkohomejuustoa
leipäjuustoa
lisukkeena rapeakuorista leipää

Suolainen piirakka:
Anjovis-tomaattipiirakka










Jälkiruoka:
Koivulan juustokeitto (punainen hera, makiajuusto), jossa on käytetty vain maitoa, juustonjuoksutetta ja suolaa

Kahvin kanssa:
Lemon Curd Brita










Virkistysjuoma:
sitruunamelissalla koristeltua seljankukkamehua ja gin & tonic -jääpaloja

 









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti