by Meeku
Eräs liike tarjosi maistiaisina Hälsans Kökin soijarouhetta.
Ihastuin makuun heti ja kokkasin saman tien maistiaisesittelijän ohjeen
mukaan: soijarouhe kuumennetaan ja sekaan lisätään vain
tomaattimurskaa, suolaa ja pippuria. Muuta ei tarvita, sillä
soijarouhetuote itsessään on jo valmis syötäväksi. Ja olihan se
herkullista! Keitin mukaan pestotäytteisiä pastatyynyjä ja eipä siinä
muuta tarvittukaan. Kannattaa kokeilla!
300 g Hälsans Kök -soijarouhetta
2 tl ruokaöljyä (rypsi-oliivi)
1 prk tomaattimurskaa
suolaa, mustapippurirouhetta
250 g täytettyjä pastatyynyjä (esim. tortellonit pestotäytteellä)
(pinnalle juustoraastetta, esim. parmesaania tai Mustaleima-emmentalia)
- Kuumenna soijarouhetta pienessä määrässä öljyä.
- Lisää tomaattimurska ja mausteet ja anna muhia pienellä lämmöllä.
- Keitä pastatyynyt ohjeen mukaan ja sekoita tomaattikastikkeeseen.
- Annostele lautaselle, ripottele halutessasi juustoraastetta pinnalle.
Reseptistä tulee 4 annosta ja yhdessä annoksessa on n. 274 kcal.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti