sunnuntai 1. helmikuuta 2015

Soijabolognese

by Meeku

Eräs liike tarjosi maistiaisina Hälsans Kökin soijarouhetta. Ihastuin makuun heti ja kokkasin saman tien maistiaisesittelijän ohjeen mukaan: soijarouhe kuumennetaan ja sekaan lisätään vain tomaattimurskaa, suolaa ja pippuria. Muuta ei tarvita, sillä soijarouhetuote itsessään on jo valmis syötäväksi. Ja olihan se herkullista! Keitin mukaan pestotäytteisiä pastatyynyjä ja eipä siinä muuta tarvittukaan. Kannattaa kokeilla!



300 g Hälsans Kök -soijarouhetta
2 tl ruokaöljyä (rypsi-oliivi)
1 prk tomaattimurskaa
suolaa, mustapippurirouhetta
250 g täytettyjä pastatyynyjä (esim. tortellonit pestotäytteellä)
(pinnalle juustoraastetta, esim. parmesaania tai Mustaleima-emmentalia)

 




- Kuumenna soijarouhetta pienessä määrässä öljyä.
- Lisää tomaattimurska ja mausteet ja anna muhia pienellä lämmöllä.
- Keitä pastatyynyt ohjeen mukaan ja sekoita tomaattikastikkeeseen.
- Annostele lautaselle, ripottele halutessasi juustoraastetta pinnalle.

  
 
 



Reseptistä tulee 4 annosta ja yhdessä annoksessa on n. 274 kcal.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti