600 g silakkafileitä (n. 12 kpl)
2 prk anjovisfileitä liemineen
2 dl ruokakermaa (15 %)
1,5 rkl tomaattipyreetä
tuoretta tilliä
1 tl öljyä vuoan voiteluun
Tässä malliannoksessa silakoita on 300 g, mutta vuokaan sopii hyvin 600 g. Myös kastike riittää tuplampäärään. |
- Aseta silakkafileet työpöydälle nahkapuoli ylöspäin.
- Laita jokaiselle silakkafileelle (silakan koosta riippuen) 1-2 anjovisfileetä sekä tuoretta tilliä.
- Kääri silakkafileet rullalle ja laita öljyllä voideltuun uunivuokaan.
- Sekoita 2 dl ruokakermaa ja n. 1,5 rkl tomaattipyreetä (pieni purkillinen kokonaan), mausta anjovisliemellä ja kaada kalojen päälle.
- Paista 200 asteessa 30–40 min.
Reseptistä tulee 6 annosta ja yhdessä annoksessa (2 kalarullaa + kastiketta) on n. 220 kcal.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti