torstai 24. marraskuuta 2011

Paprika-sipulipiirakkka

Tämä piirakka ei kaipaa mausteita. On suolaisen makeaa ihan sellaisenaan.

400 g Sunnuntai ruis-perunataikinaa
193 g (1 iso) punaista paprikaa
262 g (n. 4 kpl) sipulia
2 dl ruokakermaa (Flora 7 %)
2 kananmunaa
100 g juustoraastetta (Ingman, kevyt)
3 tl (n. 8 g) oliiviöljyä

- Voitele (pyöreä) uunivuoka 1 tl:lla öljyä ja painele taikina vuoan pohjalle ja reunoille.
- Pilko paprika ja sipuli pieniksi paloiksi ja kuullota 2 tl:ssa öljyä, kunnes pehmenevät. Kaada piirakkapohjalle.
- Vatkaa munat ja ruokakerma keskenään ja sekoita juusto joukkoon. Levitä piirakan päälle.
- Paista 200 asteessa n. 30 min. uunin alimmalla tasolla.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yhdessä annoksessa on n. 271 kcal.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti