sunnuntai 11. syyskuuta 2016

Broileri-kesäkurpitsaspagetti

by Meeku

Kokeilin Whole30-kuukauden aikana erilaisia vegaanijuustoja ja yrittilevitettä. Pesto on enemmän minun makuuni, joten laitan sitä ensi kerralla.





600 g (tai enemmän) kesäkurpitsaa (menee kasaan kypsyessä)
1 sipuli (n. 80 g)
2 valkosipulinkynttä
250 g kananpojan fileesuikaleita (maustamattomia)
40 g VioLife Creamy -yrttilevitettä (tai vihreää pestoa)
tuoretta rucolaa
½ kasvisliemikuutio + 2-3 dl vettä
suolaa, kurkumaa, valkopippuria
1 rkl ruokaöljyä



 -    sorvaa kesäkurpitsa spagetiksi (tai raasta ohuiksi suikaleiksi)
-    kypsennä kana paistinpannussa kevyesti, lisää suolaa, kurkumaa ja valkopippuria kypsennyksen loppuvaiheessa pieniksi pilkotut sipuli ja valkosipuli
-    kaada pannuun kasvisliemi broilerin sekaan ja anna hautua
-    hauduta, kunnes broileri on kypsää
-    lisää levite (tai pesto) ja pieniksi hakattu rucola
-    pehmennä kesäkurpitsasuikaleet paistinpannulla öljyssä tai kypsennä nopeasti kattilassa (3-5 min.)
-    kokoa annos

Reseptistä tulee 2 annosta ja yhdessä annoksessa on n. 346 kcal.

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti