by Meeku
Kokeilin Whole30-kuukauden aikana erilaisia vegaanijuustoja ja yrittilevitettä. Pesto on enemmän minun makuuni, joten laitan sitä ensi kerralla.
600 g (tai enemmän) kesäkurpitsaa (menee kasaan kypsyessä)
1 sipuli (n. 80 g)
2 valkosipulinkynttä
250 g kananpojan fileesuikaleita (maustamattomia)
40 g VioLife Creamy -yrttilevitettä (tai vihreää pestoa)
tuoretta rucolaa
½ kasvisliemikuutio + 2-3 dl vettä
suolaa, kurkumaa, valkopippuria
1 rkl ruokaöljyä
- sorvaa kesäkurpitsa spagetiksi (tai raasta ohuiksi suikaleiksi)
- kypsennä kana paistinpannussa kevyesti, lisää suolaa, kurkumaa ja valkopippuria kypsennyksen loppuvaiheessa pieniksi pilkotut sipuli ja valkosipuli
- kaada pannuun kasvisliemi broilerin sekaan ja anna hautua
- hauduta, kunnes broileri on kypsää
- lisää levite (tai pesto) ja pieniksi hakattu rucola
- pehmennä kesäkurpitsasuikaleet paistinpannulla öljyssä tai kypsennä nopeasti kattilassa (3-5 min.)
- kokoa annos
Reseptistä tulee 2 annosta ja yhdessä annoksessa on n. 346 kcal.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti