torstai 6. elokuuta 2015

Vuohenjuustosalaatti

by Meeku

Salaatti ei tarvitse kastiketta, mutta voit tehdä helpon kastikkeen esim. laittamalla edellisenä iltana astiaan oliiviöljyä ja sen sekaan reilusti kuivattua basilikaa. Aamulla salaattikastike on valmista, kun basilika on pehmentynyt öljyssä.

- pussillinen (80 g) salaattisekoitusta, esim. jäävuorisalaattia, friseesalaattia, viinisuolaheinää, rucolaa (VihreäKeiju Lempi-annossalaatti) – levitä tarjoiluastian pohjalle
- n. 80 g sipulia (esim. uudet sipulit ovat raikkaita) – leikkaa ohuiksi renkaiksi
- kourallinen mustia, kivettömiä oliiveja – puolita
- n. 150 g palanen kovaa vuohenjuustoa – pilko pieniksi paloiksi
- pussillinen pinjansiemeniä – ripottele pinnalle

Salaatista tulee n. 4 annosta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti