On tuo netti vain niin kätevä! Ilman sitä en ehkä olisi törmännyt tähän Facebookissa jaettuun Radio Novan nettisivuilla olevaan herkulliseen reseptiin.
Alkuperäinen Vappu Pimiän jauhelihapannarin resepti:
http://www.radionova.fi/ajankohtaista/uutiset/Vapun-reseptit--Jauhelihapannari-30910.html
Taikina:
4 munaa
3 dl vehnäjauhoja
6 dl maitoa
1 tl suolaa
½ dl rypsi-oliiviöljyä (Rypsi- ja neitsytoliiviöljy, Borges)
Täyte:
400 g jauhelihaa
1 punainen paprika
1 prk (180 g) herkkusieniä viipaleina
1 (80 g) punasipuli renkaina
30 g aurajuustomurua
100 g juustoraastetta (Pizzajuustoraaste, Rainbow)
suolaa, pippurisekoitusta
pizzamaustetta
- Laita uuni kuumenemaan 220 asteeseen.
- Sekoita taikinan ainekset keskenään tasaiseksi ja anna turvota sen aikaa, kun valmistat täytteen.
- Kypsennä jauheliha ja mausta suolalla ja pippurisekoituksella.
- Lisää sekaan pilkottu paprika kuullottumaan.
- Levitä taikina leivinpaperilla vuoratulle pellille.
- Levitä taikinan pinnalle jauheliha-paprikaseos, herkkusienet, punasipulirenkaat, aurajuustomuru ja juustoraaste.
- Ripottele pinnalle pizzamaustetta.
- Paista 220 asteessa n. 20 min.
Reseptistä tulee 12 annosta ja yhdessä annoksessa on n. 260 kcal.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti