sunnuntai 8. joulukuuta 2013

Aura-kermaviili-tonnikalapasta

Sain aurajuusto-kermaviilipastan reseptin ystävältäni. Se oli hyvää sellaisenaan, mutta halusin kokeilla sitä tonnikalan ja pastajuuston kanssa. Mitään muita mausteita ei tarvita. Jos kaipaat tulisuutta, lisää ripaus mustapippuri- tai sitruunapippurirouhetta.  

250 g (n. ½ pss) makaroneja (esim. fusilli tricolore, Rainbow)
200 g (1 prk) kermaviiliä (6 %, Rainbow)
50-75 g sinihomejuustoa (esim. Aurajuustomuru tai Bergander)
2 prk (à185 g) tonnikalapaloja vedessä
Mustaleima-pastajuustomurua
persiljaa

- keitä makaronit, kaada keitinvesi pois
- lisää kermaviili ja sinihomejuusto, sekoita, kunnes juusto sulaa
- lisää tonnikala ja sekoita, kunnes lämpenee uudelleen
- kokoa annos ja laita pinnalle Mustaleima-pastajuustomurua ja persiljaa

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yhdessä annoksessa on n. 330 kcal (ilman Mustaleima-juustoa).


Ykinkertainenkin tuo juhlan tuntua:
Itsenäisyyspäivän kattaus vasemmalla, arkiruokakattaus oikealla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti